Tapahtuma­kalenteri

Raamatun vaikeita kohtia -tapahtuma Meilahden kirkolla

Aikuiset
Pe 27.9.2024 klo 18 – 16:30
HelsinkiMeilahden kirkon seurakuntasali

Kolme vaikeaa Raamatun kohtaa. Miten niitä tulisi ymmärtää? Mitä ne haluavat sanoa? Mitä vastata sille, joka kysyy näistä kohdista? Martti Haverinen, Jukka Niemelä, Jari Rankinen ja Hannu Hietalahti. Musiikkia Helsingin Evankelinen Kuoro

Raamatussa on myös vaikeita kohtia. Miten niitä tulisi ymmärtää? Mitä ne haluavat sanoa? Mitä vastata sille, joka kysyy näistä kohdista?

PERJANTAI 27.9.

*Klo 18 Kahvi ja tee, tervetuloa, Raamatun sana ja rukous, Hannu Hietalahti

*Klo 18.30 Ilmestyskirja ei ole Raamatun helpoin kirja. Sitä selitetään monin eri tavoin. Miten sitä pitäisi ymmärtää ja mitä se haluaa sanoa meille? Kertooko se, mitä maailmassa tapahtuu tänä ja ensi vuonna? Jari Rankinen

*Klo 19.20 Iltarukous

LAUANTAI 28.9.

*Klo 14 Ensimmäisessä Johanneksen kirjeessä sanotaan, ettei se, joka tekee syntiä, tunne Jumalaa ja että ne, jotka ovat syntyneet Jumalasta, eivät tee syntiä (1 Joh 3:4-10). Pitäisikö siis olla synnitön? Ja ellei ole, ei tunne Jumalaa eikä ole hänen omansa. Onko niitä, jotka eivät enää tee syntiä? Jukka Niemelä. Musiikkia Helsingin Evankelinen Kuoro.

*Klo 15 Kahvi ja tee

*Klo 15.30 Mikkelinpäivän raamatunkohdassa Jeesus käskee hakata irti käden tai jalan, joka viettelee pahaan (Matt 18:7-9). Mitä hän tarkoittaa? Pitäisikö noin tehdä? Martti Haverinen. Musiikkia Helsingin Evankelinen Kuoro.

*Klo 16.20 Raamatun sana ja rukous, Hannu Hietalahti

Lämpimästi tervetuloa Meilahden kirkon seurakuntasaliin (Pihlajatie 16) kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan.

Suur-Helsinki

Pihlajatie 16