Tapahtuma­kalenteri

Tul kottis -teemapäivä

Kaikenikäiset
La 2.12.2023 klo 13 – 17:30
TurkuLutherin kirkko

Lasse Räty, Timo Nisula

Sisältö: Millaisia odotuksia ja asenteita messuyhteisöön kasvaneella kristityllä on uusia tulijoita ja ensikertalaisia kohtaan? Entä toisinpäin: mitä uusi tulija ja ensi kertaa messuun tuleva ajattelee, kokee ja odottaa? Onko olemassa keinoja, joilla auttaa tulemaan mukaan vielä toisen ja kolmannenkin kerran jumalanpalvelukseen? Teemapäivässä työstetään tervetulleeksi toivottamisen ja vastaanottamisen kulttuuria, kehitetään ja jaetaan ideoita asenteiden parantamiseen ja konkreettisten menetelmien käyttöönottoon.

Tavoitteet: Teemapäivän jälkeen osallistuja ymmärtää, 1) miksi on tärkeää kohdata oikein ensikertalaiset 2) saa tietoa siitä, mihin ensikertalaisen havainnot kohdistuvat ja ensikokemukset perustuvat 3) osaa ideoida ja käyttää konkreettisia tapoja ja toimintamalleja uuden tulijan vastaanottamiseen 4) saa lähtökohdat sitouttaa uusi tulija täysivaltaiseksi ja tasaveroiseksi messuyhteisön jäseneksi.

Kouluttajat: Teemapäivässä mukana opettamassa ja kannustamassa on Tampereen Luther-talon pitkäaikainen pastori Lasse Räty. Mentorina mukana TLK:n oma pastori, Timo Nisula.

Kohderyhmät: 1) TLK:n tiimivetäjät 2) TLK:n tiimeissä ja muissa tehtävissä vapaaehtoisina palvelevat messuyhteisön jäsenet 3) kaikki teemasta kiinnostuneet TLK:n kävijät

Hinta: Teemapäivän opetus on osanottajille ilmainen. Kahvit ja välipalat 10€ (maksun voi suorittaa käteisellä tai MobilePaylla).

Pakollinen ilmoittautuminen 29.11. klo 12 mennessä: https://www.lyyti.in/TLK-teemapaiva

Varsinais-Suomi

Puutarhakatu 8 a, 20100