Tapahtuma­kalenteri

Kristittynä uushenkisten etsijöiden maailmassa

Aikuiset
To 28.9.2023 klo 18
LahtiLutherin kirkko

Jari Koivu

Missä ovat tämän päivän etsijät, joita meidät kristityt on kutsuttu tavoittamaan Jeesukselle? Magia, energiaparantaminen, tarot-kortit, shamanismi, jooga, enkeli-illat ja luontoyhteys – uushenkisyys on yhä enemmän osa toimintaympäristöämme. Joidenkin arvioiden mukaan uushenkisiä ihmisiä on tällä hetkellä Suomessa noin miljoona, joista jopa puolet harjoittaa henkisyyttä syvällä tasolla. Mistä ilmiössä on kyse? Miten voisimme tavoittaa näitä ympärillämme olevia ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan vastaan kaiken sen, mikä heille todella toimii – oli se sitten totta tai ei?

Järjestämme Lahden Lutherin kirkolla tämän syksyn aikana kolmen illan mittaisen työpajan, jonka tarkoituksena on tukea kristittyjä kohtaamaan uushenkisyydestä vastauksia hakevia ihmisiä, välittämään heille evankeliumia sekä auttaa henkisiä etsijöitä löytämään elävän suhteen Jumalaan.
 

Työpajassa kuulemme asiantuntijoita uushenkisyyden ilmiökentästä, opimme ymmärtämään uushenkisen ihmisen ajatusmaailmaa sekä tutustumme avaintekijöihin uushenkisten ihmisten kohtaamisessa. Tutustumme myös kristillisestä uskosta nouseviin työkaluihin ja ajatusmalleihin, jotka voisivat puhutella henkisiä etsijöitä ilman, että joutuisimme tinkimään omasta hengellisestä identiteetistämme ja periaatteistamme.

Jos olet kiinnostunut henkisten etsijöiden kohtaamisesta ja ehkä myös rakentamaan tavoittavaa toimintaa henkisille etsijöille, tule mukaan! Olet myös lämpimästi tervetullut, jos haluat vain ymmärtää paremmin aikamme henkisen etsinnän ilmiöitä.

to 28.9. klo 18
ti 7.11. klo 18
ti 5.12. klo 18

Etelä-Häme

Vuorikatu 37, 15100 Lahti