Tapahtuma­kalenteri

Messu - vain riskiryhmään kuuluville

Kaikenikäiset
Su 5.7.2020 klo 9 – 10:30
TampereLuther-talo

Lasse Räty

Huom! Tilanteet voivat muuttua nopeastikin, kannattaa seurata ajantasaisia tietoja osoitteesta tampere.sley.fi.

Jos Taivaan Isä suo, saamme taas viettää messua yhdessä paikan päällä. Tällä hetkellä suunnitelma on se, että tämä klo 9 messuun tulevat vain halukkaat riskiryhmään kuuluvat, klo 11 messuun muut halukkaat. Tähän klo 9 messuun ei tarvitse ilmoittautua, koska monille seurakuntamme riskiryhmään kuuluville se ei puuttuvien nettiyhteyksien tai nettitaitojen takia ole mahdollista.

Huomaathan myös, että sosiaali- ja terveysministeriö suosittelee edelleen riskiryhmään kuuluville kontaktien välttämistä.

Myös jos koet pieniäkin oireita seuraavista, älä tule paikan päälle vaan osallistu nettiradion kautta klo 11 messuun: yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet tai päänsärky.

Sisään otamme enintään 46 henkilöä. Jos näyttää siltä, että tarve on suurempi, pyrimme tulevina pyhinä lisäämään messuja mahdollisuuksien mukaan.

Sosiaali- ja terveysministeriön viimeisin ohje riskiryhmään kuuluville yleisötilaisuuksiin osallistumisesta: Riskiryhmään kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista voida siten myöskään suositella. Jos osallistuminen on välttämätöntä, tulee tässä ohjeessa tarkoitettuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia noudattaa. (koko artikkeli täällä: https://stm.fi/documents/1271139/21429433/Ohje+yleis%C3%B6tilaisuuksiin+...

Jos tuntuu vielä arveluttavalta tai pelottavalta lähteä messuun, jää rauhallisin mielin kotiin. Tämä ei tee sinusta tippaakaan huonompaa kristittyä, vaan aina ja edelleen on voimassa rakkaan Jeesuksemme sana: "Katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti!" Hyvä Lutherin kirjoitus tästä aiheesta löytyy osoitteesta https://www.sley.fi/saako-kristitty-paeta-hengenvaarallista-kulkutautia/

Pohjois-Häme

Pellavatehtaankatu 19, 33100 Tampere