Tapahtuma­kalenteri

Koukut ja puikot 24h - Käsityö- ja lähetysviikonloppu

Aikuiset
La 2.5.2020 klo 12 – 20
KouvolaInternet

Tervetuloa Koukut ja puikot 24h -etäkäsityö- ja lähetysleirille! Korona siirsi viikonlopun Hietoinrannasta koteihin, joten tehdään siis käsitöitä yhdessä, missä sitten ollaankin ja otetaan välillä videoyhteys toisiimme. Voit tehdä joko omia keskeneräisiä töitäsi tai neuloa/virkata/ommella/askarrella lahjoja lähetyskentälle Viroon tai pyhäkoulukäyttöön Lappeenrantaan. Näihin töihin tarvitset joko 1) sukkalankaa ja sopivat puikot tai koukun tai 2) vaaleita ja muun värisiä kangastilkkuja ja ompeluvälineet tai 3) paljon erivärisiä huopapaloja. Aloituksessa sitten kuulet, mitä niistä tehdään. Tiedot päivittyvät silloin myös tähän tapahtumaan.

Aikataulu la 2.5.
Klo 12 Yhteinen aloitus
Klo 15 Tekniikkapaja. Jaetaan toisillemme vinkkejä käsityötekniikoista ja samalla muista hyvistä ideoista. Voit lähettää etukäteen toiveita pajassa käsiteltävistä tekniikoista tai ehdotuksia, mitä voisit itse opettaa!
Klo 19 Iltaohjelma. Hiljennytään hetki yhdessä Raamatun äärellä, jaetaan ajatuksia ja päätetään päivä iltarukoukseen. Samalla voidaan myös yhdessä ihastella päivän aikaansaannoksia.
Jokainen livesessio kestää noin tunnin. Jos et ehdi mukaan kaikkiin, tule niihin, joihin pääset. Tapaamiset toteutetaan Teamsin kautta. Käy ilmoittautumassa osoitteessa https://www.sley.fi/koukut-ja-puikot-24h/, niin saat kutsulinkit suoraan sähköpostiisi.

Lisätiedot: liisa.rossi@sley.fi, puh. 044 516 3264.

Etelä-Savo ja Kymi